SRS Uden

Waterbasketbal vereniging

Financiele ondersteuning

Wellicht moet u rondkomen van een uitkering of een laag salaris. Of bent u verstrikt geraakt in uw uitgaven en inkomsten. U moet vaak ‘nee’ zeggen als uw kinderen willen meedoen aan activiteiten. De gemeente Uden ondersteunt u graag. Met regelingen voor volwassenen én voor kinderen.

Voor kinderen is er het zogenaamde ‘kindpakket’, waarmee onder andere een tegemoetkoming wordt gegeven in het sportabonnement of de sportspullen (kleding, schoenen, materiaal).

Volwassenen kunnen zich beroepen op het activiteitenfonds, dat een vergoeding geeft voor sociale-, culturele- en sportieve activiteiten.
 
De snelste manier om te kijken welke regelingen er in uw situatie zijn is via de website www.berekenuwrecht.nl. U vult uw gegevens in en krijgt direct een overzicht van de regelingen die voor u gelden. Ook ziet u daar hoe u de regelingen kunt aanvragen.

Vindt u het invullen lastig? Een medewerker van de gemeente helpt u graag bij het invullen. Ook kunt u meer informatie over de diverse mogelijkheden vinden op de site van de gemeente: www.uden.nl, vul dan in ‘kindpakket’ of ‘activiteitenfonds’.

Voor gemeente meierijstad klik op onderstaande link voor meer informatie bij jou gemeente.

www.meierijstad.nl (Kijk bij hobby/sport/meedoen)