SRS Uden

Waterbasketbal vereniging

Seizoen 2021/22 + 2023

Gepubliceerd : 15/02/2022 } Laatste update : 09/03/22

Onlangs is er vanuit het taakgroep en KNZB besloten om het huidig seizoen 2021/22 af te gelasten aangezien er spelers/ verenigingen zijn die nu nog niet willen spelen. Hierdoor is het onmogelijk om een normaal competitie seizoen te gaan spelen.

Echter zijn er ook spelers/ verenigingen die wel willen spelen en hun willen we ook tegenmoet komen. Daarom is besloten dat elke vereniging in staat is om een eigen toernooi te organiseren, welke dan op vriendschappelijke basis gespeeld gaat worden.

Deze toernooien krijgen dan een open karakter, dit wil zeggen dat de organiserende vereniging ook teams uit andere regio uit moet nodigen. Tevens wordt er gekeken of er in oktober nog een open NK georganiseerd kan worden.

Klik op onderstaande knop om te zien welke toernooien er gepland staan de komende maanden.

 Toernooi schema 

Hoe nu verder met de officiele competitie?

Op 7 maart is besloten dat er vanaf het seizoen 2023 de competitie voortaan een andere speelperiode krijgt. Nu speelden we van oktober t/m mei. Grotendeels in de wintermaanden dus. Deze maanden zijn besmettingen op zijn hoogst. Om problemen voor komend winter te voorkomen gaan we voortaan van maart t/m oktober spelen.