SRS Uden

Waterbasketbal vereniging

Huisregels aangepast

Gepubliceerd : 07/10/2020 } Laatste update : 10/10/20

Sinds vandaag is onze huisregels iets aangepast, onderstaande stuk is toegevoegd aan onze huisregels:

Contributie

1. De contributie voor leden vanaf 12 jaar bedraagt €120,00 per jaar. 
2. De contributie voor jeugdleden tot 12 jaar bedraagt €96,00 per jaar.
3. Bankrekening: NL39 RABO 0152 6808 45 ten name van Joep van Lankveld Graag je naam vermelden bij opmerkingen. 

Familie leden of vrienden die mee willen trainen. 

1. Mocht je iemand meenemen om mee te trainen dan moet je dit voortaan van tevoren aanmelden via de volgende email adres: info@srsuden.nl
2. Diegene die meetraint als niet lid zijnde dient per training €2,50 te betalen, dit voor de training te betalen. Dit kan bij Joep, of anders bij een van de andere bestuursleden.

Uitproberen of waterbasketbal iets voor je is. 

1. Iedereen mag 1x keer gratis meetrainen om te kijken of waterbasketbal iets voor je is.
2. Na deze 1x gratis trainen mag je nog 5x meetrainen voor €5,00. Na deze 5 trainingen moet je aangeven of je wel of geen lid wordt van SRS Uden.

Regels tijdens het corona tijdperk 

Wegens het coronavirus houden wij aan de maatregelen die de RIVM en de gemeente Uden ons aangedragen hebben. Vanuit SRS Uden hebben wij een extra maatregeling toegevoegd door middel van alle leden en toeschouwers bij binnenkomst te meten op hun temperatuur. Dit doen we in ieders veiligheid en om alle sporters een veilige omgeving te bieden. 

• Het bestuur van SRS Uden heeft het recht om leden en/of toeschouwers naar huis te sturen als hun temperatuur hoger is dan 37,5 graad Celsius.
• Het bestuur van SRS Uden heeft het recht om leden en/of toeschouwers het toegang tot het zwembad te weigeren als ze niet willen meewerken aan de temperatuurmeting.
• SRS Uden mag niet bijhouden welk temperatuur iemand heeft. Niet digitaal, maar ook niet schriftelijk.
• Diegene die de meeting verricht mag niet de temperatuur doorgeven aan andere personen dan aan de persoon zelf waar het om gaat.
• Word je naar huis gestuurd omdat je koorts hebt dan is dat geen straf en je zal er ook niet op nagekeken worden. Diegene die dat doen zal hierop aangesproken worden.
• Deze regel blijft van kracht totdat het kabinet aangeeft dat alle maatregelen opgeheven kan worden. Dit zal pas gebeuren als het virus verdwenen is, of dat er een medicijn is waarmee deze virus verholpen is.

Hieronder kan je de complete huisregels downloaden.

 Huisregels SRS Uden