SRS Uden

Waterbasketbal vereniging voor Uden en omstreken

Locatie en trainingtijd

Locatie:

Zeesterbad

Hockeyweg 6 te Uden


Trainingstijd:

Elke zaterdag van 18:00-19:00

Agenda

03 november, Training

10 november, Training

17 november, Training

18 november, Toernooi Oss

24 november, Training

SRS Dag

Gepubliceerd : 07 oktober 2018  Laatste update : 07 oktober 2018

Wij van het bestuur van SRS Uden hebben besloten om aan het eind van dit seizoen een SRS dag te organiseren.

Wat houdt dat in, nou dat leg ik je dadelijk uit, maar eerst hoe we hierop zijn gekomen.

Normaal houden we op het einde van het seizoen een familiedag, de laatste jaren blijft de animo hiervoor niet al te groot. Dit kan door het tijdstip komen aangezien er in die tijd meerdere evenementen zijn georganiseerd. De familiedag gaan we dit seizoen vervroegen, dit wordt dit seizoen gehouden op zaterdag 19 januari. Aangezien er in die periode weinig te doen is verwachten wij een grotere opkomst. Mocht het dan ook niet aanslaan dan gaan we met het bestuur in overleg om het nut van de familiedag.

Nu over de SRS Dag. Wij willen dus aan het einde van het seizoen een SRS dag organiseren. De finale dag waarna bekent wordt welk team team van het seizoen wordt.

Nu vragen jullie zich af wat dit betekent, dit seizoen wil ik 7 onderlinge toernooien organiseren tijdens een trainingsavond. We deden vroeger al soms wedstrijden tussen onze 3 teams onderling. Nu wil ik dat dit seizoen dus 7 keer doen, alleen dan met een serieuze twist eraan. We gaan de resultaten hiervan bijhouden waarna we na de 7 onderlinge toernooien een eindstand hebben. Dit doen we om 2 redenen, we willen een variatie creéren tijdens de training. aangezien we het idee hadden om soms een onderlinge wedstrijden te spelen hebben we dus besloten om er een serieuse twist aan te geven, dit ook omdat we iets wilden hebben op het einde van het seizoen nu we de familiedag naar voren heb gehaad.

Onderstaande datums willen we tijdens de training een onderlinge toernooi houden:

  • Zaterdag 08 december
  • Zaterdag 9 februari
  • Zaterdag 30 maart
  • Zaterdag 20 april
  • Zaterdag 11 mei
  • Zaterdag 29 juni (Afsluitende dag)

Op zaterdag 26 janauri willen we onze familiedag houden.