SRS Uden

Waterbasketbal vereniging voor Uden en omstreken

Locatie en trainingstijd

Locatie:

Zeesterbad

Hockeyweg 6 te Uden


Trainingstijd:

Elke zaterdag van 18:00-19:00

Agenda

   Start seizoen 2019/20

24 augustus, Training

31 augustus, Training

Toernooien

  • Uden 20 oktober
  • Oss 24 november
  • Nijmegen 16 februari'20
  • Den Bosch 15 maart'20


Ga naar de toernooi schema.

Verslag kampioenedag 2019

Gepubliceerd : 31 mei 2019  Laatste update : 31 mei 2019

In Noordwijk is op 30 mei 2019 de Dirk Kuyt Foundation Kampioenendag gehouden.

Onderstaande spelers waren aanwezig in Noordwijk om samen met Gesposs, De Tubanten en de G-Force een leuke dag er van te maken.

Selectie

Hieronder de spelersselectie voor deze dag:

02) Christian Gibbels
03) Jan Zegers
04) Manuel Bastiaans (aanvoerder)
05) Mark van der Heijden
07) Geert Steenland
08) Marga Schouten
09) Monique Schouten

Om 11:00 starten we de dag met een mini waterbasketbal toernooi waar Carlos Platier Luna 1 helft met De Tubanten meedeed. Nu zullen vele denken Carlos wie... maar hij was in 2017 de winnaar van expedition robinson. De 1ste halve finale ging tussen De Tubanten en G-Force. De Tubanten won deze duel met 5-3. De andere halve finale ging tussen Gesposs en SRS Uden. Deze won Gesposs met 5-4 na een 4-1 ruststand. We kwamen als SRS goed terug in de 2de helft maar net niet voldoende.

Na die duel speelde SRS Uden en G-Force om de 3 en 4 plek. Deze won SRS Uden met 6-4. De finale ging tussen De Tubanten en Gesposs die Gesposs met 4-3 won. Leuke detail was dat Manuel Bastiaans deze finale mocht fluiten.

In de pauze kwam Dirk Kuyt langs en vele gingen gewillig met hem op de foto,Na de pauze kregen we een waterpolo clinic die geleid werd door Danielle de Bruin.

                                       

Na de clinic werden er een compleet speelronde waterpolo gespeeld, al snel was duidelijk welk team deze zou winnen (G-Force), maar het was ook meteen duidelijk dat ons team niet geschikt is voor deze sport.


Na afloop gingen we met zijn allen naar de hoofdveld waar alle kampioenen werden gehuldigd. Gesposs werd nogmaals gehuldigd voor het behaalde Nederlands kampioenschap waterbasketbal. De prijsuitreiking werd gedaan door Dirk Kuyt en Carlos Platier Luna en Anouk Hoogendijk.
Na de huldiging werd het kampioenen dag afgelosten met een optreden van Frans Duits. Een aantal spelers hadden de dag van zijn leven en vooral Mark van der Heijden, die de vlag mocht dragen en naast op de podium stond bij Frans Duits. Meer foto's vind je in onze fotoalbum in de ledenpagina,