SRS Uden

Waterbasketbal vereniging

7 leden geslaagd voor hun EHBO examen

Gepubliceerd : 13/03/2020 } Laatste update : 13/03/2020

In november 2019 zijn 8 leden van SRS Uden gestart met het cursus EHBO. Dit om de club meer mogelijkheden te geven en dat er zodoende altijd een EHBO’er aanwezig is tijdens de training. Afgelopen donderdag 12 maart zijn 7 leden op examen gegaan en deze hebben allen het examen met succes afgelegd. Dit betekent dus dat SRS Uden ineens van 0 EHBO’ers naar 7 EHBO’ers gaat. De volgende leden zijn geslaagd voor hun examen: Manuel Bastiaans, Anja Braken, Corne Braken, Christian Gibbels, Willy van Grunsven, Kevin Kanters en Jan Zegers. Helaas kon Franca van Gulick wegens omstandigheden niet op examen. Zij zal later haar examen inhalen. 

Wij van SRS Uden danken hiervoor de EHBO vereniging uit Nistelrode en vooral aan de enthousiaste mensen van de vereniging, zonder hun waren wij niet allemaal geslaagd. Nogmaals dank aan Antoinette Hendriks, Lambert Hendriks, Frank Stoter en Toine van Dijk

Een foto reportage vind je op onze beschermde gedeelte van onze website. Ga hiervoor naar leden en klik dan op inloggen en vul je inloggegevens in.